Angelique Napjus

Angelique Napjus

Welkom bij 24People Zoetermeer en omstreken!

Ik ben Angelique Napjus. Met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en werving & selectie van technisch, productie en schoonmaak personeel in het bijzonder. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende bureaus en zoals velen begonnen als junior intercedente en doorgegroeid naar senior intercedente. Bij mijn laatste functie in de uitzendbranche ben ik heel allround geweest. Mijn 30 jaar werkervaring is de basis voor mijn accuratesse, integriteit en oprechte interesse in mensen, het heeft mij vasthoudend en betrokken gemaakt. Ik geniet van het contact met mensen en het geeft mij voldoening als de klant (werkgever) de juiste kandidaat aangeboden krijgt voor zijn vacature.

Het werken bij kleinere bureaus heb ik altijd als een voordeel gezien en was ook mijn bewuste keus daar je alle facetten van een bureau meemaakt of wel eens heb moeten doen. Het begint natuurlijk altijd met acquisitie, het contact maken met de klant die een capaciteitsprobleem heeft. Dit kan een kleine zelfstandige zijn maar ook een MKB bedrijf, non profit organisatie of zelfs een multinational.

Gesprekken voeren met de werkgevers en het bedrijf leren kennen. Goed luisteren naar de wensen van de klant, en daar de juiste kandidaat op searchen en voorstellen is na al die jaren nog steeds de grootste voldoening die ik kan krijgen. Reageren op de ontwikkelingen in de markt. Het werk proces blijven monitoren, een goed contact met klant en kandidaat blijven houden met coaching en begeleiding en dat zelfs na einde plaatsing/werkzaamheden.

Als zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling van 24People Zoetermeer kan ik werkgevers helpen goed personeel te vinden voor hun vacatures. Verder wil ik graag mensen helpen die zoeken naar werk.

Bent u op zoek naar personeel, voor een tijdelijke of vaste aanstelling? Neem dan contact op met 24People Zoetermeer. Het is mogelijk op basis van werving en selectie als ook op uitzendbasis. Natuurlijk nodigen wij ook kandidaten uit die op zoek zijn naar een nieuwe baan om zich bij ons aan te melden.

Contact Angelique Napjus via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.