Erik Woudenberg

Erik Woudenberg

Met mijn ruime ervaring en oprechte interesse heb ik belangrijke voordelen te bieden. Ik begrijp de ondernemer, maar ook de kandidaat. Heb zelf de pijn gevoeld en heb veel uit de harde praktijk geleerd. Dit maakt mij de juiste sparringpartner.

Aan mijn opdrachtgevers:
Op zoek naar de beste sollicitant? Het mooiste profiel? Of gaat het uiteindelijk om een goede werknemer? Dát bepalen wij samen en ik ga graag gericht op zoek!

Voor de sollicitant:
Is het lastig om jezelf “te verkopen”? Welke baan past het beste bij jou? Is solliciteren een vak dat je niet beheerst, of niet leuk vindt? Kom eens praten bij mij op kantoor. Koffie?

Hoewel mijn expertise het sterkst is op commercieel gebied en binnen de automotive-sector, heb ik in de afgelopen jaren ook bij andere branches (techniek, facilitaire dienstverlening en horeca) mijn toegevoegde waarde bewezen. Ik ga de uitdaging in elk geval graag aan.

Nu is het tijd voor jullie verhaal: wat kan ik voor je betekenen?

Kijk voor meer informatie op: www.24people.nl/apeldoorn

Contact Erik Woudenberg via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.