Ewelina Wozniak

Ewelina Wozniak

Mijn persoonlijke missie: zorgen voor een perfecte match en een langdurige relatie!

Ik ben Ewelina Wozniak. In mijn ruim 10 jarige ervaring in de uitzendbranche heb ik meer dan 8 jaar als intercedente gewerkt. In deze periode heb ik dagelijks werkgevers en werkzoekenden bij elkaar gebracht. Ik heb toen ook geleerd dat bij uitzenden het maken van de juiste match alleen niet voldoende is. Het is minstens net zo belangrijk dat uitzendkrachten tijdens hun dienstverband bij de klant goed worden begeleid. Hiervoor maak ik extra tijd beschikbaar en sta mijn kandidaten graag bij met hulp en advies. Dit betreft zowel zaken die te maken hebben met de werkzaamheden, alsook allerlei zaken die verband houden met het verblijf in Nederland.

Daarnaast is mijn ambitie om uw partner te zijn in uw zoektocht naar de juiste medewerkers, met als doel het bewerkstelligen van een hoogwaardige en langdurige relatie. Bent u op zoek naar de juiste medewerker voor uw organisatie? Ik  breng u graag in contact met talenten die écht bij uw bedrijf passen. In sectoren zoals techniek, logistiek, transport en productie.

Ik help jou als kandidaat graag om je dagelijkse leven mooier te maken door je aan een passende baan te helpen. Een baan waar je elke ochtend met veel plezier naar toe gaan. Elke werknemer heeft meer kwaliteiten dan op zijn cv beschreven staan. Omdat ik graag wil weten wat jou drijft, nodig ik je uit voor een persoonlijk gesprek bij een kop koffie zodat ik je optimaal van dienst kan zijn. Bel mij gerust voor het maken van een afspraak!

Mijn streven is altijd een tevreden klant en een blije medewerker.

Bel of mail mij voor een afspraak!

Contact Ewelina Wozniak via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.