Marjan Branger

Marjan Branger

Ik ben Marjan.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het brede HR vakgebied in de retail ben ik een ervaren gesprekspartner voor u.

Een groot deel van mijn loopbaan vervulde ik functies bij een groot bekend warenhuis. Gestart als HR projectmedewerker, daarna gespecialiseerd in opleiden en ontwikkeling, doorgestroomd naar HR manager HQ en Manager Learning & Development. De laatste 8 jaar ben ik actief geweest bij de grootste optiekretailer van Nederland waar ik tot voor kort werkzaam was als Sr HR Business Partner en Manager Learning & Development.

Opleiden en ontwikkelen van talent vormen de rode draad door mijn professionele leven. In de verschillende rollen die ik heb vervuld heeft ontwikkeling van mensen binnen organisaties altijd de boventoon gevoerd. Als leidinggevende weet ik hoe belangrijk het is de juiste persoon op de juiste plek te hebben. Medewerkers zijn de bindende factor. Geen enkel bedrijf behaalt succes zonder betrokken en gedreven medewerkers. Medewerkers maken immers het verschil! Het is mijn drijfveer de juiste medewerker voor u te vinden.

Met mijn overstap naar 24People blijf ik dicht bij deze ambitie. Ik haal veel voldoening uit het vinden van de optimale match tussen de ambities van opdrachtgevers en kandidaten. Met kandidaten denk ik graag mee over een logische volgende stap in hun loopbaan. Ik heb een natuurlijke interesse in mensen en oog voor talent.

Bij 24People werk ik voor retailbedrijven die op zoek zijn naar die specifieke medewerker, leidinggevende of vakspecialist in mijn regio Utrecht. Omdat ik zelf uit de retail en optiekretail kom, snap ik wat er speelt in de branche.

Ik hoop u daarom graag te spreken!

U kunt bij mij terecht voor:

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden
  • Detacheren

Mijn werkwijze is persoonlijk, effectief en gericht op de beste match voor beide partijen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Of ben je op zoek naar een nieuwe medewerker?
Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken!

Contact Marjan Branger via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.