Ron Fleuren

Ron Fleuren

Met ruime ervaring in diverse Automotive functies ben ik, Ron Fleuren uw 24People partner voor de regio Zuid Nederland. Met een uitgebreid netwerk ben ik door mijn persoonlijke benadering voor zowel de werkgever als voor de werknemer de juiste partner om beider ambities samen te brengen.

Na te zijn gestart in de Automotive branche waarbij ik in de gehele breedte van de branche werk op alle niveaus heb ik de afgelopen jaren ook in andere branches (zoals Techniek, Bouw en Metaal) mijn waarde bewezen, affiniteit is wel een basis om u van dienst te kunnen zijn, benieuwd of dat we ook u aan de juiste mensen kunnen voorstellen?

Werk je in de automotive branche bv als technicus of bandenspecialist dan heb ik altijd een topbaan voor je, een baan waarin je net even sneller schakelt en een pitsstop net even sneller uitvoert, bel me of stuur je CV en we maken binnen 48 uur een afspraak.

Ben je op zoek naar een (andere) baan, wil je gewoon eens praten over je toekomst, heb je hulp nodig bij een sollicitatie, welke baan past bij je, wil je gewoon totaal iets anders? Kom eens koffie drinken en we nemen alle tijd voor een gesprek.

Bel of mail mij gerust, ik maak graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mijn vak is de perfecte match te vinden!

De medewerker werven die qua kwaliteiten en competenties perfect bij uw bedrijf past.
Het bedrijf werven die perfect bij de kwaliteiten en competenties van de werknemer past.

24People Zuid Nederland

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden

Bezoek/kantoor adres:
Kantoorgebouw “Bij Floor” 1e Etage
Havenweg 4
6605 AS Wijchen

Graag tot ziens,

Contact Ron Fleuren via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.